ENG
  1. ITA
  2. POL

Menu Principale di Navigazione

 

Blanx Fehérség

 

Fehérítő hatás

A BlanX természetes fehérítő hatása két kulcsfontosságú elem kombinált hatásából ered. A zuzmókivonat alkalmas arra, hogy leküzdje a baktériumokat, a plakkot, a foltokat, miközben puhítja  a fogínyt; jellegzetes szemcsés formulája garantálja a maximális higiénét a fogak karcolása nélkül. A második kulcsfontosságú elem a fluorid sók, melyek erősítik a fogzománcot, fokozzák a fogak tömöttségét és ragyogását, miközben védelmezi a szájüreget a baktériumok ellen.

A BlanX fehérítő hatása dokumentált.

Antibakteriális hatás

A baktériumokat tapadó anyag a fogak felületéhez ragasztja, fokozva a plakk képződését. A BlanX kiváló antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező aktív hatóanyagokat tartalmaz, amelyek képesek arra, hogy drasztikusan csökkentsék a baktériumok szaporodását,
miközben védik a fogzománcot. A BlanX foglepedék-képződést gátló antibakteriális hatását számos in vitro teszttel bizonyították, hogy aktív a fogszuvasodásért felelős mikroorganizmusokkal szemben, és képes csökkenteni a szuvasodás kialakulását. 

 

Nem karcoló

 

A jó fehérítő fogkrémnek megvan az a képessége, hogy népszerű higiéniai eszközzé váljon, melyet hosszú távon lehet használni, és a fogak, valamint a fogíny nyálkahártyája esetében egyaránt biokompatibilis. A BlanX fogkrém kiváló minőségű szilícium-dioxid és olyan
sajátos szemcse pontosan kimért ötvözésével lett kialakítva, mely lehetővé teszi az alapos tisztítást és a fogzománc optimális kíméletét, alacsony RDA értékkel. A BlanX fogkrém kémiai kialakításánál maximálisan figyelembe vettük a fog fiziológiáját, és igen gondos tűrési teszteknek vetettük alá.

BlanXometer

A BlanXometer a BlanX termék csomagolásában található kiegészítő eszköz, mely a fogak fehérségének mérésére szolgál. A fogzománc színe életstílustól és életkortól függően egyénenként változik, ezért a BlanXometer három színárnyalatban elérhető, különböző színfokozatokkal.

Használati útmutató:
Tépje le a BlanXometer-t a nyíllal jelölt perforált vonal mentén a csomagolás oldaláról. Helyezze a BlanXometer-t a fogai mellé, így könnyen azonosíthatja azt a színárnyalatot, amely a legközelebb áll az Ön fogzománcához. Mielőtt megkezdené a BlanX termékek
használatát, jelölje meg fogzománcának színét a BlanXometeren.  Napról napra módja lesz arra, hogy mérje és értékelje fogai fehérségének javulását.


Zuzmók

 

A BlanX fogkrém sikere a tudományos kutatásban és a természeti hagyományokban rejlik.

 
Az északi sarkra vezető egyik expedíció során néhány tudós feljegyezte, hogy a helyi lakosságnak rendkívül fehér és egészséges fogai vannak.
A szájhigiénia esetükben abban állt, hogy fogaikat zuzmóval dörzsölték, mely bőségesen terem azon a szélességi fokon.
 
 

A zuzmók növényi organizmusok, amelyek képesek energiát felvenni a napsugárzásból. Szélsőséges feltételek között is meg tudnak élni olyan szennyeződésmentes földterületeken, mint például az északi-sarki területek. Mivel rendkívül stresszes körülményeket kell túlélniük, saját védelmük érdekében sok speciális anyagot állítanak elő, beleértve a természetes antibakteriális anyagokat is.
 
A zuzmókban lévő aktív hatóanyagok csupán azon típusú mikroorganizmusokkal szemben hatásosak, amelyek károsítják a fogakat és plakkot képeznek.
 
A zuzmókivonat képes kontrollálni az Ön fogain jelen lévő baktériumok mennyiségét, segítve a fogak elszíneződéséhez vezető plakk kialakulásának megelőzését.  
 
E megfigyelésből kiindulva az olasz kutatók vizsgálódásai képesek voltak elszigetelni a sarki zuzmóban lévő aktív hatóanyagokat, melyek jelen vannak az északi-sarki zuzmókban, lehetővé téve a BlanX számára, hogy megalkossa hatékonyság és védelem szempontjából páratlan fogkrémjét.


A formula

 

Az egyetlen természetes fogkrém sarki zuzmóval.

 
A BlanX az egyetlen természetes sarki zuzmót tartalmazó kozmetikai fogkrém, amely nemzetközi szabadalommal rendelkezik, és amely nap-nap után helyreállítja a fogak természetes fehérségét.

A BlanX-ban lévő aktív hatóanyagok segítenek megelőzni a plakk kialakulását a fogak felületén, miközben természetes módon eltávolítják az ételből, kávéból és nikotinból származó foltokat. Nem karcolja a fogzománcot, fehérítő hatása már alig két hét után felismerhető. A hatékonyságot több tanulmány és klinikai vizsgálat is bizonyította. 

 
 

Az új frontier fehér. Actilux®

 

Fogainkat minden nap szerves molekulák és baktériumok támadják, amelyek szennyeződést, elsárgulást és rossz szagokat eredményeznek. Az Actilux® természetes módon leküzdi ezeket, hogy helyreállítsa mosolyának fehérségét és ragyogását. 

Egyszerű és hatékony hatás.
Az Actilux® – mikrokristályainak köszönhetően – a rendszeres fogkefehasználat közben kötődik a fogzománchoz, láthatatlan gátat hozva létre, amely blokkolja a sárgulás kiváltó okait. Fotokatalítikus aktív hatóanyaga egész nap tart, és a természetes fény hatására aktiválódik, ily módon megsemmisítve a szennymolekulákat, és természetes módon fehérítve az Ön fogait.

A titok a fényben rejlik. A természetes fény aktiválja és újratölti az Actilux®-ot, így az nem károsítja az Ön fogait, ehelyett elsöpri a „rossz” szennymolekulákat, és tisztán tartja a szájat,  miközben hidratálja a fogínyt.  
 
A fény és az Actilux® együttes hatásának köszönhetően az Ön fogai nap-nap után, minden mosollyal fehérebbek lesznek, és visszanyerik természetes ragyogásukat!