ENG
  1. ITA
  2. POL

Menu Principale di Navigazione

 

Bizonyított fehérítő hatás

 

Orvosi felügyelet alatt, önkénteseken végzett műszeres klinikai vizsgálatok bizonyították, hogy a BlanX fogkrém mintegy 30 napon belül hatékonyan csökkenti a fogakon lévő foltokat és növeli a fehérséget a kontrollcsoporttal összehasonlítva. 

 

Alacsony szintű karcolás

A jó fehérítő fogkrémnek megvan az a képessége, hogy népszerű higiéniai eszközzé váljon, amelyet hosszú távon lehet használni, valamint a fogak és a fogíny nyálkahártyája számára egyaránt biokompatibilis.
 
A BlanX fogkrém kiváló minőségű szilícium-dioxid és olyan sajátos szemcse pontosan kimért ötvözésével lett kialakítva, mely lehetővé teszi a fogzománc alapos megtisztítását és optimális tiszteletben tartását, alacsony RDA értékkel. 

Bizonyított fehérítő hatás
 
 

Fogínyvédelem

7 napon keresztüli önkéntesek 2 csoportján végzett klinikai tesztek során optimális tolerancia került bizonyításra: a BlanX Classic fogkrémmel + BlanX szájvízzel végzett szájhigiénés kezelés 79 %-kal csökkentette a fogínygyulladási indexet (Gl) a kezelés végére, egybevetve a placebót használó 26,19 %-kal (fogmosás placebóval és öblítés vízzel).

A BlanX fogkrém több különböző hatás kifejtésével védelmezi a fogakat:

 
  1. az anti-plakk és a bakteriosztatikus hatásnak,
  2. a kíméletes, mély, de mégsem karcoló tisztításnak,
  3. a magas biológiai hozzáférhetőségnek és a fogíny nyálkahártyájára kifejtett védőhatásnak köszönhetően.
 

Egyszerű használat

Az önkéntesekkel végzett tesztek bizonyították, hogy a BlanX formula milyen rendkívüli módon teszi könnyűvé és kellemessé az élményt a fogyasztó számára, és biztosít hosszantartó friss leheletet, miközben sima és ragyogó külsőt kölcsönöz a fogfelszínnek,
ugyanakkor gondoskodik az erőteljes és egészséges fogínyről is. A két fogmosás közötti bakteriális plakk csökkenése megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását és gátolja a bakteriális letapadást, valamint megelőzi az újabb plakk kialakulását. 

 

Antibakteriális hatás

Az in vitro tesztek eredményei bizonyították, hogy a BlanX Classic fogkrémmel + a BlanX szájvízzel történő szájhigiéniai kezelés után csökkent a teljes baktériumállomány, összehasonlítva a placebo kezeléssel (fogmosás placebóval és öblítés vízzel), amelyet két napon keresztül önkéntesek két csoportján végeztek.

 

Fény derül a fehérségre

A feltételek:

 

BlanX White Shocktoothpaste works thanks to inorganic photocatalytic-oxides that build up onteeth during the normal cleaning of the teeth. The ActiluX® (inorganicphotocatalytic oxides) remains active all daylong creating an invisible andprotective barrier that helps prevent new stains forming whilst helping toremove current stains.

Minél több fényt kap ez a formula a nap során, annál intenzívebb lesz a fehérítő hatás.

 
 
 
 

A KLINIKAI VIZSGÁLAT LEFOLYTATÁSÁNAK MÓDSZERE:


A felmérés 60 alanyt vizsgált meg 20 és 50 éves kor között, három csoportra osztva.

 

A fogkrém hatékonyságának értékelése fogorvosi lámpa alatt (egyetlen 20 perces kezelés)

 

A fogkrém hatékonyságának értékelése napfényben (havi ciklus)

 

A fogkrém hatékonyságának értékelése a LED BlanX fényében (egyetlen kezelés)

 

 

EREDMÉNYEK

A BlanX LED fénnyel való kezelés a leghatékonyabb, akár 3-4 tónusnyi fehérítő javulást is el lehet érni, az eredeti színhez képest. Azonnali hatás egy csupán 20 perces kezelés után. A havi kezelés, amely alatt a fogkrémet természetes fény aktiválta, pozitív eredményt hozott. A fehérség fokozatos, de látható. A fogorvosi lámpa alatt történt kezelés nem teljesített olyan jól, mint a BlanX LED teszt, mert a fogorvosi lámpának nem hatékony a fény hullámhossza.