ENG
  1. ITA
  2. POL

Menu Principale di Navigazione

A BlanX White & Protect egy LED lámpát tartalmaz, mely fokozza az ActiluX formula fehérítő és antibakteriális hatását, így a fény segítségével azonnal fehéríti a fogakat és megelőzi a fogínygyulladást, a rossz szájszagot és az egyéb gyakori szájbetegségeket.

Blanx White Shock

Protect

LED-es készülékkel kombinált fogkrém a még intenzívebb fehérítő hatás elérése érdekében.

A BlanX White Shock White&Protect folyamatos és hosszantartó fehérítő hatást fejt ki.

Látható eredmény már az első használat után. A BlanX LED használata intenzívebbé teszi a White Shock formula antibakteriális és higiénés hatását. Vegye ki a BlanX LED készüléket a dobozból, és csavarja rá a tubusra. Ekkor a kék LED fény világítani kezd a tubusból, és azonnal aktiválja az ActiluX®-ot. A fény folyamatosan aktiválja a fogkrémet, miközben rányomjuk azt a fogkefére.

Használja a LED fényt közvetlenül a fogain is. Az ActiluX® reagál a fényre, segítve a plakkot előidéző baktériumok eltávolítását. Figyelem: minél több fényt kap az ActiluX®, annál intenzívebb a fehérítő hatás!

A BlanX LED többször használható! Tartsa a BlanX LED-et a tubuson, amíg a fogkrém ki nem fogy, majd csavarja le a LED lámpát és tegye félre. 

Használja a 75 ml-es BlanX White Shock INSTANT WHITE fogkrémet utántöltőként a BlanX LED-hez. A BlanX LED fény hatása csak a Blue formulát tartalmazó Blanx White Shock termékekkel együtt garantált. A LED készülék által kibocsátott fény nem ártalmas a szemre.