BIZONYÍTOTT FEHÉRÍTŐ HATÁS

 

Önkénteseken, orvosi felügyelet mellett végrehajtott műszeres klinikai vizsgálatok során megerősítést nyert, hogy  a BlanX fogkrém mindössze 30 nap alatt  hatékonyan csökkenti a fogakon lévő foltokat és növeli a  fehérség mértékét a kontrollcsoporthoz képest.

 

Alacsony szintű dörzsölés

A jó fehérítő fogkrém képes arra, hogy a szokásos higiéniai eszközzé váljon, amely hosszú távon használható és biokompatibilis mind a fogak, mind az íny nyálkahártyája számára. 

A BlanX fogkrémet kiváló minőségű szilícium-dioxid kalibrált keverékével állítják össze, egy speciális granulomerrel, amely ugyanakkor lehetővé teszi az alapos tisztítást és a fogzománc optimális tiszteletben tartását, alacsony RDA-érték mellett. 

BIZONYÍTOTT FEHÉRÍTŐ HATÁS
 
 

Fogínyvédelem

Humán ínysejteken végzett in vitro (laboratóriumi) teszt segített összehasonlítani a BlanX fogkrém irritációjának hiányát és az ínysejtekkel való optimális biokompatibilitást. Az optimális toleranciát két önkéntes csoporton 7 napon keresztül elvégzett klinikai tesztek igazolták: a szájhigiénés kezelés BlanX Classic fogkrémmel és BlanX szájvízzel 79% -kal csökkentette az ínygyulladás indexét (GI) a kezelés végére, szemben a 26,19  % -kal, mely a placebót használta (fogmosás placebóval és öblítés vízzel).

A BlanX fogkrém számos művelettel védi a fogat:

 
  1. a plakkellenes és bakteriosztatikus hatásnak köszönhetően
  2. hála a gyengéd, alapos, mégis nem dörzsölő tisztításnak
  3. védőhatást fejt ki a fogíny nyálkahártyáján
 

Egyszerű használat

Az önkéntesekkel elvégzett tesztek bebizonyították, hogy a BlanX formula rendkívüli módon teszi könnyűvé és kellemessé a használatot a fogyasztó számára, hosszantartó friss leheletet teremtve, miközben a fogfelületnek sima és fényes külsőt kölcsönöz, valamint erőteljes és egészséges ínyt biztosít. A bakteriális plakk csökkentése a fogmosások között megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását és gátolja a baktériumok megtapadását, valamint megakadályozza új plakkok kialakulását.

 

Antibakteriális hatás

A 2 napos két önkéntes csoportban végzett in vitro vizsgálatok eredményei kimutatták a teljes baktériumterhelés csökkenését a szájhigiénés kezelés után BlanX Classic fogkrém + BlanX szájvízzel összehasonlítva egy placebo kezeléssel (fogmosás placebóval és vízöblítés).

 

FEHÉR FÉNY

A feltételek:

A BlanX White Shock fogkrém a szerves fotokatalitikus oxidoknak köszönhetően működik, amelyek a fogak normál tisztítása során felhalmozódnak a fogakon. Az ActiluX® (szervetlen fotokatalitikus oxidok) egész nap aktív marad, egy láthatatlan védőréteget hozva létre, amely megakadályozza az új foltok kialakulását, miközben segít eltávolítani a jelenlegi foltokat.
Minél több fényt kap a formula a nap folyamán, annál intenzívebb a fehérítő hatás.

 
 
 

A VIZSGÁLAT MEGHATÁROZÁSA:

A felmérés 60,  20-50 év közötti személyt vizsgált 3 csoportra osztva

 

A fogkrém hatékonyságának értékelése a fogorvosi lámpa alatt (egyetlen 20 perces kezelés)

 

A fogkrém hatékonyságának értékelése napfény alatt (havi ciklus)

 

A fogkrém hatékonyságának értékelése fényben LED BlanX (egyszeri alkalom)

 

 

EREDMÉNYEK:

A BlanX LED lámpával végzett kezelés a leghatékonyabb, a kezdeti színtől kezdve akár 3-4 tónusú fehérségjavulás érhető el. A hatékonyság mindössze 20 perces kezelés után már látható. A havi kezelés, amelynek során a fogkrémet természetes fény aktiválja, pozitív eredményt adott. A fehérség fokozatos, de látható. A fogorvosi lámpa alatti kezelés nem volt olyan eredményes, mint a BlanX LED teszt, mert a fogorvosi lámpának nem hatékony a hullámhossza.