Innovation

BLANX O₃X: RENDKÍVÜLI FEHÉRÍTŐ TELJESÍTMÉNY MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL

Az O₃X aktív molekuláris oxigén és a sarkvidéki zuzmó egyedülálló kombinációja
eltávolítja a mély foltokat, így a fogak néhány nap alatt intenzíven fehérek lesznek.
Az innovatív O₃X formula hatékony és mellékhatásoktól mentes:
kíméletes az ínyhez, nem dörzsöli a fogzománcot és nem okoz túlérzékenységet
Egyszerűen használható minden nap, minden helyzetben, alkalmanként mindössze 10 percet vesz igénybe.

Professzionális eredmények 5 napon belül
Kíméletes az ínyhez.
Csak napi 10 perc. Egyszerű használat.
Nincs túlérzékenység
Biztonságos az implantátumokon és töméseken is
 

Products

The smile revolution
starts here

O₃X FOGFEHÉRÍTŐ SÍN

A BlanX O₃X fehérítő sínek rugalmasak és úgy lettek kialakítva, hogy kényelmesen idomuljanak mindenféle fogíven a hatékony kezelés érdekében. A BlanX sínek előre vannak töltve az O₃X formulával, és biztosítják a gél egyenletes tapadását a fogak belső és külső felületén

O₃X FOGFEHÉRÍTŐ CSÍKOK

A BlanX O₃X fogfehérítő csíkok vékonyak, rugalmasak, könnyen kezelhetők és úgy lettek kialakítva, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsák minden típusú fogíven. Különleges szerkezetük gyors fogfehérítő hatást biztosít a fog teljes felületén, mind a fogak belső, mind külső területein.

EGÉSZÍTSD KI A KEZELÉST AZ ÁPOLÓ FOGKRÉMMEL

O₃X FEHÉRÍTŐ ÉS POLÍROZÓ FOGKRÉM

A BlanX O₃X fehérítő és polírozó fogkrém nem karcoló, és tökéletes a fehérítő kezelések előtt és után történő használatra azért, hogy a fogzománc mindig fehér és fényes legyen. A 100% természetes perlit és az északi-sarki zuzmó plakkeltávolító tulajdonságokkal rendelkeznek, polírozó hatásúak és hosszú ideig tartó friss leheletet biztosítanak.

 

Formula

AZ AKTÍV OXIGÉN ÉS A SARKVIDÉKI ZUZMÓ EGYEDI KOMBINÁCIÓJA ELTÁVOLÍTJA A MÉLY FOLTOKAT.

Az új O₃X formula napi 10 perc használat alatt fehéríti a fogakat azáltal, hogy felszabadítja az aktív molekuláris oxigént, amely az oxidációs folyamatot használja a fogak fehérítésére, és mélyen dolgozik, hogy rendkívüli fehérséget biztosítson mindössze 5 nap alatt.

A sarki zuzmó az a 100% -ban természetes fő összetevő, amely mindig is benne volt minden BlanX fogkrémben, természetes folteltávolító és antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően kiegészíti a formulát, harcol a lepedék ellen és visszaadja a fogak természetes fehérségét.

Az innovatív O₃X formula hatékony és mellékhatásoktól mentes: kíméletes az ínyhez, nem dörzsöli a fogzománcot, mivel nem tartalmaz peroxidokat. A peroxid a professzionális fehérítő kezelések leggyakrabban használt összetevője, és csak a fogorvosok és a dentálhigiénikusok alkalmazhatják a nyálkahártyára és a fogérzékenységre gyakorolt ​​nemkívánatos hatása miatt.
A BlanX O₃X kezelésekkel végzett aktív molekuláris oxigén hatásának köszönhetően professzionális fehérítési eredmények érhetők el otthon

 
 
 
 
 
 
 
 

The clinically tested formula is gentle on gums
and has no side effects on enamel.

 

Results

A fogak 4-szer fehérebbek lesznek már 5 nap alatt.

Az O₃X formulát klinikailag tesztelték fehérítő erejét tekintve és professzionális eredményeket ért el otthoni használat során, kíméletes az ínyre és nem dörzsöli a fogzománcot.
A Modenai Egyetem Fogorvos- és Morfológiai Tudományok Osztályán végzett in vivo tesztek azt mutatták, hogy a BlanX O₃X kezelések akár 4 árnyalattal növelik mosolya fehérségét.

A fehér árnyalatok a VITA klasszikus A1 – D4 árnyalati útmutatójára utalnak, amelyet a dentálhigiénikusok és a fogorvosok használnak a fogak színének meghatározására.