BRILLIÁNS FEHÉR FOGZOMÁNC

Mi az Actilux®?

Az Actilux® az a szabadalmaztatott technológia, amely természetes módon fehéríti a fogakat a fény felhasználásával. Az Actilux® mikrokristályai a fogzománchoz kötődve láthatatlan védőgátat hoznak létre, amely reagál mind a természetes, mind a mesterséges fényre, aktiválva és lebontva a foltokat, ezáltal napról napra fehérítve a fogakat, minden alkalommal, amikor mosolyog.

Hogy működik az Actilux®?

A BlanX White Shock a fény erejével működik.

Azok a szerves molekulák, amelyek felelősek a szennyeződésért, az elszíneződésért, a szagokért, a szennyezésért és a bakteriális membránokért, minden nap megtámadják a fogakat.

Az Actilux® kristályokat a fény aktiválja, pozitív és negatív töltéseket termelve, ezáltal szabad gyököket képezve, amelyek ártalmatlanok a test számára, de megtámadják a szennyeződésért felelős szerves molekulákat.

Napról napra minden alkalommal, amikor mosolyog, fogai fehérednek és visszanyerik természetes színüket a fény és az Actilux® együttes hatásának köszönhetően.

 
 
 

A hatékonyság tesztelve

Különböző körülmények között és különböző kezelésekkel 60 alanyon végzett vizsgálat után a LED-es fénykezelés bizonyult a leghatékonyabbnak: a kezdeti színéhez képest akár 3-4 fehér árnyalatú javulás érhető el. A hatékonyság csak egy 20 perces kezelés után már látható. Az egyhónapos kezelés, amelynek során a fogkrémet csak a természetes fény aktiválja, több mint pozitív eredménnyel jár. A fehérítés fokozatos, mégis látható.

 

Minél több fényt kapnak a fogai, annál fényesebb a mosolya