BlanX Whiteness

 

Fehérítő hatás

A BlanX természetes fehérítő hatása két kulcselem kombinációjából ered. Először is a sarki zuzmó kivonat készítmény, amely képes leküzdeni a baktériumokat, a lepedékeket és a foltokat, miközben megnyugtatja és fertőtleníti az ínyszövetet, olyan tulajdonságokkal, amelyek kopás nélkül garantálják a maximális higiéniát. Másodszor a fluorid sók, amelyek megerősítik a zománcot, fokozzák a fogak fényességét, miközben megvédik a szájüreget a baktériumoktól.

A BlanX fehérítő hatása dokumentált.

Antibakteriális hatás

A baktériumok egy ragasztó hatású anyag révén termelődnek, ami miatt a fogak felületére tapadnak, ami fokozza a lepedék képződését. A BlanX exkluzív összetétele antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező összetevőket tartalmaz, amelyek képesek drasztikusan csökkenteni a baktériumok szaporodását, miközben védik a fogzománcot. A BlanX plakkellenes hatása különféle in vitro (laboratóriumi) vizsgálatokkal bizonyítottan aktív a fogszuvasodásért felelős mikroorganizmusokkal szemben, és képes csökkenteni a fogszuvasodás kialakulását.

 
 

Nem dörzsöl

A jó fehérítő fogkrém képes arra, hogy  szokásos higiéniai eszközzé váljon, amely hosszú távon használható, és biokompatibilis mind a fogak, mind az íny nyálkahártyája számára.

A BlanX fogkrémet kiváló minőségű szilícium-dioxid kalibrált keverékével állítják össze, egy speciális granulomerrel, amely ugyanakkor lehetővé teszi az alapos tisztítást és a fogzománc optimális tiszteletét alacsony RDA-érték mellett.
 
A BlanX fogkrém a fog fiziológiájának maximális figyelembevételével készült, és alapos tolerálhatósági teszteken esett át.

BlanXometer
The BlanXometer egy olyan eszköz, amely a BlanX termék csomagolásában található.

Használhatja a fogak fehérségének mérésére. A fogzománc színe személyenként változó életstílusunk és életkorunk szerint, ezért a BlanXometerünk 3 színtónust mutat különböző fokozatban.

Használati útmutató:
A perforált vonal segít a BlanXométer kibontásában a csomagolás oldalán. Egyszerűen nyomja meg a nyíllal jelölt részt, és szakítsa végig a perforált vonalat. Ha a BlanXometert a fogai mellé helyezi, könnyen meghatározható a zománcához legközelebb eső színárnyalat. Jelölje meg a zománcának színét a BlanXométeren, mielőtt elkezdené használni a BlanX termékeit. Napról napra képes mérni és ellenőrizni a fogak javuló fehérségét.


SARKI ZUZMÓ

 

A BlanX fogkrém sikere a tudományos kutatásnak és a természetes hagyományoknak köszönhető

 
Az egyik Északi-sarkra irányuló expedíció során néhány tudós észrevette, hogy a helyi lakosságnak rendkívül fehér és egészséges fogai vannak.
A szájhigiéniájuk mindösszesen abból állt, hogy fogaikat egy zuzmóval dörzsölték, amely bőségesen megtermett ezeken a szélességi fokokon.
 
 


A zuzmók olyan növényi organizmusok, amelyek képesek napsugárzásból energiát meríteni. Szélsőséges körülmények között képesek élni, szennyeződés nélküli területeken, például sarkvidéki területeken telepedhetnek meg. Mivel erősen stresszes körülmények között kell fennmaradniuk, saját védelmük érdekében számos speciális anyagot állítanak elő, beleértve a természetes antibakteriális anyagokat is.

A zuzmó hatóanyagai csak a fogakat károsító és lepedéket építő mikroorganizmusok ellen hatnak.

A zuzmókivonat képes szabályozni a fogakon jelenlévő baktériumok mennyiségét, segít megelőzni a fog elszíneződéséhez vezető lepedéket.

Ebből a megfigyelésből kiindulva az olasz kutatói tanulmányok képesek voltak elkülöníteni az északi-sarkvidéki zuzmóban jelen lévő hatóanyagokat, lehetővé téve a BlanX számára, hogy megteremtse egyedülálló fogkrémjét a hatékonyság és a védelem szempontjából.


ACTILUX® A FEHÉR ÚJ HATÁRA

 


Minden nap szerves molekulák és baktériumok támadják fogainkat, amelyek szennyeződést, sárgulást és rossz szagot okoznak. Az Actilux® természetesen küzd ezek ellen, hogy helyreállítsa mosolya fehérségét és ragyogását.
Egyszerű és hatékony 
Mikrokristályainak köszönhetően az Actilux® rendszeres fogmosás során a fogzománchoz kötődik, és egy láthatatlan akadályt hoz létre, amely blokkolja a sárgulás okait. Fotokatalitikus hatóanyaga egész nap kitart, és a természetes fény aktiválja, így elpusztítja a szennyeződés molekuláit és természetesen fehéríti a fogait.

A titok a fény. A természetes fény aktiválja és feltölti az Actilux®-ot, és ily módon nem károsítja a fogait, ehelyett letörli a "rossz" szennyeződésmolekulákat, tisztán tartja a száját és hidratálja az ínyt.

Napról napra, minden egyes mosollyal, a fény és az Actilux® közös erőfeszítésének köszönhetően fogai fehérebbé válnak és visszanyerik természetes ragyogásukat!